2021-04-05 12:08:21• hírek • Agerpres

Már több mint 2 millióan megtekintették a Romániát az Eurovíziós Dalfesztiválon képviselő dal videóklipjét

Foto: youtube.com/képernyőfelvétel
Foto: youtube.com/képernyőfelvétel

Már több mint kétmillió felhasználó megtekintette az Amnesia című klipet a Youtube-on. A Roxen által előadott szám Romániát képviseli a 2021-es Eurovíziós Dalfesztiválon.

 

A román közszolgálati televízió (TVR) közleményében arról tájékoztat, hogy a fiatal énekesnő Youtube-oldalán már több mint 850 ezren, a nemzetközi fesztivál oldalán pedig közel 1,4 millióan nézték már meg az Amnesia című klipet, a pozitív értékelések száma elérte a hatvanezret.

Roxent 2020-ban választották ki mint Romániát képviselő művészt a dalfesztiválra, akkori nyertes dala az Alcohol You volt. A tavaly azonban a COVID-19 pandémia miatt elmaradt a rendezvény. Roxen idén már új számmal, az Amnesiával képviseli hazánkat Rotterdamban.

Ez az első alkalom, hogy Rotterdam lesz az Eurovíziós Dalfesztivál házigazdája. A dalfesztivál idei, 65. kiadásának mottója az Open Up lett, mely magyarul azt jelenti, hogy Nyílj meg!

A rendezvény elődöntőinek dátuma 2021. május 18-a és 20-a, a döntő időpontja május 22-e. A versenyre negyven ország jelentkezett. Mind az elődöntőket, mind a döntőt élőben fogja sugározni a TVR.

 

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: